Finnairin Euroopan sisäisistä upgrade-palkinnoista 50% alennus

Finnairin Euroopan sisäisistä upgrade-palkinnoista (matkustusluokan korotus Finnair Plus -pisteillä turistiluokasta businessluokkaan) saa 50% alennuksen. Pohjoismaiden, Baltian, Venäjän ja Puolan lennoilla matkustusluokan korotukseen vaaditaan 3750 pistettä/suunta (normaalisti 7500) ja muihin kohteisiin Euroopassa lennettäessä upgradeen vaaditaan 5000 pistettä/suunta. Tarjous on voimassa 21.1 saakka. Lisätietoa tarjouksesta (edellyttää sisäänkirjautumista).

Comments

 1. Lauri says:

  Mielestäni tämä tammi- ja toukokuussa toistuva Upgrade puolilla pisteillä-tarjous on paras tapa käyttää Finnairin pisteitä.

  Tälle vuodelle Finnair alensi myös -50 % pisteiden ostoa (12,50 €/1000p.) eli ostamalla 5000 p. hintaan 62,50 € saa yhden suunnan upgraden.

  • admin says:

   Ehdottomasti samaa mieltä, pisteiden käyttäminen matkustusluokan korotuksiin on usein järkevin tapa käyttää Finnair Plus -pisteitä.

  • Asta says:

   Toistuukohan tämänkin vuoden toukokuussa? Olisi kiinnostusta.:)

   • admin says:

    Finnair on yleensä julkaissut kesätarjouksensa vapun jälkeisenä tiistaina, joten omia kesälentojani en vielä upgradaisi vielä. Tarjous on toistunut n. viitenä peräkkäisenä vuotena, joten todennäköisyys tarjouksen toistumiselle on melko korkea. Paikkatilanne voi periaatteessa muuttua parin viikon aikana, joten odottaminen ei ole täysin ongelmatonta – tosin keskikesällä businessluokka on usein melko tyhjä.

Speak Your Mind

*